Agility: a dinamika, a harmónia és a felszabadultság sportja

Agility alapozó II. tanfolyam indul a DogFlow Arenában kezdők részére. Várjuk azok jelentkezését, akik az első lépéseiket már megtették az agility pályán és most szeretnének továbblépni egy magasabb szintre.
 

A tanfolyamot tartja: Csávás Viki nemzeti válogatott agility versenyző.

A tanfolyamon az alábbi feltételek teljesülése esetén tudsz részt venni:

  • Minimum 10 éves vagy.

  • A kutyád elmúlt hat hónapos, más kutyákkal nem agresszív, biztos behívása van és az alapvető engedelmességi utasításokat ismeri. 

  • A motiváció az agility alapja. Fontos, hogy a kutyát húzogatós játék (pl. kötél, zsinóros labda), eldobott labda vagy jutalomfalat érdekelje.

  • Feltétel, hogy a kutyád már ismerje az ugró és kúszó akadályokat, ne okozzon neki gondot, azoknak az összekötése. Előny, ha elvégezted a DogFlow agility alapozó I. tanfolyamot.

  • Nem feltétel, de jó, ha tudja a kutyád, hogy amikor a labdát megkapja, ne szaladjon el vele, hanem tegye le vagy adja vissza. 

 

A tanfolyam létszáma 4 fő.

Időpontok: A tanfolyam 4 darab 90 perces alkalomból áll vasárnaponként. Az alkalmak 2022.11.13., 2022.11.20., 2022.11.27.,
2022.12.04. Az alapozó II. tanfolyam 18.30 és 20.00 között kerül megtartásra.

Helyszín: Dogflow Arena, 2092 Budakeszi, Futrinka utca 7.

Az alapozó II tanfolyamon a felvezetők folytatják az ismerkedést az agility akadályokkal. Ennek során már nem csak az egyszerűbb ugróakadályok kerülnek sorra, hanem a bonyolultabb mozgásformát igénylő szlalom is, illetve a zónás akadályok tanításának alapjait is átvesszük. Fontos lépés továbbá az akadályfókusz erősítése és különböző szituációkban való gyakorlása.  A gazdák eljutnak az 5-10 akadályos kombinációkig is. A tanfolyam célja, hogy a felvezető elsajátítsa gyakorlatot szerezzen az agility pályán, amelyet követően tovább tud majd lépni a teljes akadálypark teljesítéséhez szükséges ismeretek megszerzése felé, csoportos tanfolyam vagy egyéni edzés keretében is. A tanfolyam az elismerő oklevelek átadásával zárul.
 

Ár: 39.900 Ft/kutya/tanfolyam. Az ár tartalmazza: részvétel a négy alkalmon, egy Peak Creative játék, klikker és az első agility edzések élménye.
 

Jelentkezési határidő:  2022.11.04. A jelentkezéshez KATTINTS IDE - a linken elérhető kérdőívet töltsd ki, majd visszaigazolást küldünk. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a jelentkezési díj a visszaigazolásban szereplő számlaszámra elutalásra kerül. 

Lemondás: jelentkezés lezárását követően lemondásra nincs lehetőség. A jelentkezés átadható az első alkalomig, a tanfolyam megkezdését követően azonban erre nincs mód.

Ha még maradt kérdésed, kérlek, küldd meg a hello@dogflow.hu címre.

További részvételi feltételek:

  • amennyiben a tanfolyamon az oktató úgy ítéli meg, hogy kutyád bármilyen okból (egészségügyi alkalmatlanság, éretlenség stb) alkalmatlan erre a mozgásformára, úgy jogunkban áll azt mondani, hogy a tanfolyamon nem tudtok részt venni. Ebben az esetben akkor tudjuk visszaadni a tanfolyam árát, amennyiben találunk valaki, aki még be tud szállni a helyedre, ám ennek valószínűsége elég alacsony a tanfolyam előrehaladása miatt.

  • ha nem tudsz eljönni egy-egy alkalomra, az nagyban csökkenti a tanfolyam hatékonyságát. A csoport előrehaladása érdekében a kihagyott alkalmakra csak korlátozottan tudunk tekintettel lenni.

  • Az oktatók megbetegedése esetén azonos tudású helyettesítő oktatóról gondoskodunk.