top of page
csarnok_latvany.jpg

DOGFLOW

A SPORTARÉNA

Az egyedülálló DogFlow Arena Budakeszi zöldövezeti részén, a lakóházaktól távolabb, de autóval vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található. Félhektáros területünkön található maga a sportcsarnok, illetve egy szabadtéri sport- és edzőpálya.

 

A DogFlow Arenában található az 1200 négyzetméteres, fedett, műfüves, temperált sportpályánk. Edzésen két darab 20*30 méteres pályával várjuk a kutyásokat, míg versenyeken és kiállításokon a teljes, 30*40 méteres pálya ad helyet a rendezvénynek. A burkolat professzionális JutaGrass sport műfű, amely kifejezetten a kutyás sportokra lett kifejlesztve. Agility akadályparkunkat a világ egyik legelismertebb gyártója, a spanyol Galican biztosítja. Emellett hoopers és rally obedience edzések akadályparkjaival is rendelkezünk.

 

A kültéri sportolás szerelmeseire is gondoltunk, így egy szintén 1200 négyzetméter területű, füvesített pálya is várja a sportolni vágyó kutyákat és a gazdáikat. Itt a szintén kiemelkedő színvonalú magyar Bing akadályokkal várjuk a sportolni és edzeni vágyókat.

 

A DogFlow Arenaban helyet kapott egy büfé, ahol lazíthatnak a gazdik. A DogFlow Shopban barf eledekekkel és változatos száraztápokkal, táplálékkiegészítőkkel, játékokkal és más kiegészítőkkel várjuk a kutyásokat. Emellett egy 44 négyzetméteres, szintén műfüves borítású, de szemináriumok megtartására is alkalmas különterem és egy privát edzőterem is bérelhető a DogFlow Arenában.

 

Távolabbról érkező látogatók részére négy darab kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobát is kialakítottunk.

 

A korábban már említett professzionális eszközpark mellett kiépített hangosítás és projektor is bérlőink rendelkezésére áll.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Egyéni edzések zárt csarnoktérben és szabadtéri füves pályán

A DogFlow Arenában tapasztalt, elismert edzők várják a sportolni vágyókat. Legyél hobbista vagy komoly célokat maga elé tűző sportoló, mi biztosan tudunk neked olyan edzőt ajánlani, aki segít elérni céljaidat. Ha pedig már van tapasztalatod a kutyás sportokban, akkor edző nélkül is bérbe veheted 1200 négyzetméteres zárt csarnokunkat, vagy a szintén 1200 négyzetméteres füves pályát.

Így tudsz foglalni: Küldj egy e-mailt a hello@dogflow.hu e-mail címre és írd meg nekünk, hogy milyen kutyával szeretnél jönni, hány éves a kutya, illetve, hogy milyen 
előképzettségetek van. Mi ezt követően megírjuk neked, milyen lehetőségek állnakrendelkezésre: összekötünk egy edzővel vagy küldünk egy naptármegosztást, ahol láthatod a szabad időpontokat.

DFA külső (8).jpg

Csarnok és különterem bérbeadása rendezvényekre, versenyekre, kiállításokra

Egyedülálló csarnokunk több sportversenynek, rendezvénynek és kiállításnak adott már helyet. Rendeztünk már agility országos bajnokságot és válogatóversenyt, nemzetközi obedience versenyt, dog dancing országos bajnokságot és kiállításokat is. A DogFlow

Arenát kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy az kutyás rendezvények számára ideális helyet biztosítson.

 

Az Arénában egy büfé is található, ahol a vendégek frissítőket és snackeket vásárolhatnak. Rendezvényekre az 50 négyzetméteres büfé és egy 44 négyzetméteres műfüves terem is bérelhető. A termekhez igény esetén projektort is biztosítunk, a csarnoktérben pedig hangosítás is működik, mikrofonokkal, háttérzenének. A szabad időpontokkal és rendezvények szervezésével kapcsolatban, keress minket a hello@dogflow.hu e-mail címen!

DFA külső (5).jpg

Csoportos tanfolyamok

A DogFlow Arenaban különböző tanfolyamokkal is várunk. Célunk, hogy kutyáddal kölyökkorától egészen idős koráig megtaláld a közös mozgás megfelelő és kielégítő formáját. Ennek megfelelően kölyök- és hobbikutyás tanfolyamok, valamint agility, rally obedience, hoopers és dog dancing csoportos foglalkozások is rendelkezésedre állnak. A csoportokat gyakorlott edzők és sportolók vezetik. Tanfolyamainkat itt találod, várjuk, hogy együtt eddzünk!

Agility (34).jpg

Flow Gym Studio

Funkcionális stúdiónk egy, vagy legfeljebb két fő részére nyújt igényes edzéskörnyezetet. Termünk azzal a céllal jött létre, hogy kutyás agility sportolóink humán teljesítményfejlesztésének helyszíne legyen. Ma már azonban nem csak az agilitysek használják, hanem igen változatos célokkal érkező edzeni vágyók is jönnek ide. A terem

funkcionális eszközparkja támogatja az edzéscélok elérését kezdőtől a haladó szintig. A Flow Gym privát edzésre egyénileg bérelhető, ha céljaid elérésében szeretnéd szakember segítségét igénybe venni. Személyi edzőink állapotfelméréssel, edzéstervezéssel, egyénre

szabott tanácsadással állnak rendelkezésedre.

DSC01667.JPG

DogFlow shop

A DogFlow Arena földszintjén található üzletben tápokkal, jutalomfalatokkal, BARF- termékekkel, táplálékkiegészítőkkel, motivációs játékokkal és pórázokkal várunk téged. Boltunkban csak kiváló minőségű, sok esetben kézzel készített termékeket és a nagy

üzlethálózatokban jellemzően nem kapható árukat kínálunk. A Farkaskonyha mélyfagyasztott nyers eledelei és táplálékkiegészítői Budakeszin és környékén csak nálunk kaphatók. A Peak Creative magas minőségű, egyedileg, kézzel varrott pórázai és motivációs

játékai egyszerre szépek és tartósak, ráadásul szinten minden kutyát játékra, munkára mozgásra ingerelnek. A Teomann változatos szárított jutalomfalataiért a kutyák bármit megtesznek gazdáiknak. Mindemellett Platinum, Acana, Brit, Orijen, Kudo tápokkal, Paracord pórázakkal és nyakörvekkel, Kong és Chuckit játékokkal és sok más kutyás kiegészítővel várjuk kutyás vásárlóinkat.

20221020_171546.jpg

Vendégszobák

A DogFlow Arena abban is különleges, hogy négy darab kényelmes, kétágyas, fürdőszobás vendégszoba is várja kutyás és természetesen kutyátlan vendégeinket. Így távolabbról érkező vendégeinknek nem kell fáradniuk azzal, hogy szállást keressenek, egy helyen megkapnak mindent, amiért jöttek. Egyúttal használhatják konyhánkat és hűtőszekrényünket

is. Ha pedig már foglalt lenne minden szobánk, akkor ide kattintva elérhetitek a környékbeli kutyás szállások listáját. A szobák foglalásával kapcsolatban érdeklődj a hello@dogflow.hu e-mail címen!

DSC01677.JPG

AGILITY

Hoopers