csarnok_latvany.jpg

DOGFLOW

A SPORTARÉNA

Az egyedülálló DogFlow Arena Budakeszi zöldövezeti részén, a lakóházaktól távolabb, de autóval vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található. Félhektáros területünkön található maga a sportcsarnok, illetve egy szabadtéri sport- és edzőpálya.

 

A DogFlow Arenában található az 1200 négyzetméteres, fedett, műfüves, temperált sportpályánk. Edzésen két darab 20*30 méteres pályával várjuk a kutyásokat, míg versenyeken és kiállításokon a teljes, 30*40 méteres pálya ad helyet a rendezvénynek. A burkolat professzionális JutaGrass sport műfű, amely kifejezetten a kutyás sportokra lett kifejlesztve. Agility akadályparkunkat a világ egyik legelismertebb gyártója, a spanyol Galican biztosítja. Emellett hoopers és rally obedience edzések akadályparkjaival is rendelkezünk.

 

A kültéri sportolás szerelmeseire is gondoltunk, így egy szintén 1200 négyzetméter területű, füvesített pálya is várja a sportolni vágyó kutyákat és a gazdáikat. Itt a szintén kiemelkedő színvonalú magyar Bing akadályokkal várjuk a sportolni és edzeni vágyókat.

 

A DogFlow Arenaban helyet kapott egy büfé, ahol lazíthatnak a gazdik. A DogFlow Shopban barf eledekekkel és változatos száraztápokkal, táplálékkiegészítőkkel, játékokkal és más kiegészítőkkel várjuk a kutyásokat. Emellett egy 44 négyzetméteres, szintén műfüves borítású, de szemináriumok megtartására is alkalmas különterem és egy privát edzőterem is bérelhető a DogFlow Arenában.

 

Távolabbról érkező látogatók részére négy darab kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobát is kialakítottunk.

 

A korábban már említett professzionális eszközpark mellett kiépített hangosítás és projektor is bérlőink rendelkezésére áll.

csarnok_latvany2.jpg

Összesen 1200 nm fedett, temperált, műfűvel borított, szabályos téglalap (30x40 m) alakú, kettéosztható sportpálya, akadályparkkal

Szintén 1200 nm, kettéosztható kültéri, füvesített sportpálya világítással, akadályparkkal

3 tárgyaló az aréna emeleti részében kutyás foglalkozásokhoz, megbeszélésekhez, elméleti oktatáahoz

4 db saját fürdőszobás, kétágyas szoba

Folyóvizes női, férfi és mozgássérült mosdók, zuhanyzóval

Büfé

Kultúrált parkolási és lakókocsi/lakóautó beállási lehetőség

SZOLGÁLTATÁSAINK

 
 
Giving a Hand

...hamarosan.

TÁMOGATÓINK