top of page

Dog dancing: zene, jókedv és felszabadult mozgás kutyáddal

Dog dancing alapozó tanfolyam indul a DogFlow Arenában kezdők részére. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni ezt az új mozgásformát négylábú barátukkal közösen.
 

Edzők: Bérczes Christine Elisabeth és Böröczki Renáta, akik több éves versenyzői tapasztalattal bírnak hazai és nemzetközi szinten is, valamint hivatalos FCI dog dancing bírók.
 

A tanfolyamon az alábbi feltételek teljesülése esetén tudsz részt venni:

  • minimum 14 éves vagy

  • a kutyád elmúlt hat hónapos, biztos behívása van és az alapvető engedelmességi utasításokat ismeri

A tanfolyam legalább 5, legfeljebb 8 résztvevővel indul el.
 

Időpont: HAMAROSAN...
 

Helyszín: Dogflow Arena, 2092 Budakeszi, Futrinka utca 7.
 

A tanfolyam során a résztvevők megteszik az első lépéseket ahhoz, hogy életük első kűrjét megalkossák. Ehhez elsajátítják az alapvető trükköket és mozgásformákat (forgás, kerül, mellső láb, HTM pozíció, kukucs, elém, pick, pacsi, szlalom), majd pedig megtervezik a tudásuknak megfelelő kűr művészi elemeit. A tanfolyam célja, hogy a felvezető elsajátítsa a dog dancinghez szükséges legalapvetőbb ismereteket, amelyet követően tovább tud majd lépni a teljes kűr eltáncolásához szükséges ismeretek megszerzése felé, csoportos tanfolyam vagy egyéni edzés keretében is. A tanfolyam az elismerő oklevelek átadásával zárul.
 

Ár: 39.900 Ft/kutya/tanfolyam. Az ár tartalmazza: részvétel a négy alkalmon, egy Peak Creative játék, klikker és a négylábú barátoddal közös mozgás élménye.
 

Jelentkezési határidő: HAMAROSAN...
 

Lemondás: jelentkezés lezárását követően lemondásra nincs lehetőség. A jelentkezés átadható az első alkalomig, a tanfolyam megkezdését követően azonban erre nincs mód.

Ha még maradt kérdésed, kérlek, küldd meg a hello@dogflow.hu címre.

 

További részvételi feltételek:

  • amennyiben a tanfolyamon az oktató úgy ítéli meg, hogy kutyád bármilyen okból (egészségügyi alkalmatlanság, éretlenség stb) alkalmatlan erre a mozgásformára, úgy jogunkban áll azt mondani, hogy a tanfolyamon nem tudtok részt venni. Ebben az esetben akkor tudjuk visszaadni a tanfolyam árát, amennyiben találunk valaki, aki még be tud szállni a helyedre, ám ennek valószínűsége elég alacsony a tanfolyam előrehaladása miatt.

  • ha nem tudsz eljönni egy-egy alkalomra, az nagyban csökkenti a tanfolyam hatékonyságát. A csoport előrehaladása érdekében a kihagyott alkalmakra csak korlátozottan tudunk tekintettel lenni.

  • az oktatók megbetegedése esetén azonos tudású helyettesítő oktatóról gondoskodunk.

bottom of page