top of page

Kedves kutyás barátunk!

Üdvözlünk a DogFlow Arenában! Neked építettük, hogy kutyáddal biztonságos körülmények között, kiváló talajon és professzionális eszközökkel sportolhass, tanulhass, játssz. Kérjük, viselkedj is így, érezd magad otthon és vigyázz rá! Jó szórakozást!

 

1.      A DogFlow Arena-t csak egészséges emberek és kutyák látogathatják. Kérjük, ha nem érzed magad teljesen jól, ha fáj valamid, vagy ha azt látod a kutyádon, hogy nem esik jól neki a foglalkozás, akkor inkább hagyd ki az edzést, a versenyt vagy a tanfolyamot. Legközelebb is itt leszünk.

2.      A pályán ott kell tartózkodnia annak a személynek, akinek a neve a foglalás során meg lett adva. Foglalás nélkül vagy más foglalásával a pályát használni tilos. Ha ezt a szabályt megszeged, akkor akár ki is tilthatunk. Kérjük, ne állíts minket ilyen helyzet elé.

3.      A pályákon található akadályok mindig az adott pályákhoz tartoznak. Akadályt a pályáról elvinni, másik pályára átadni vagy áttenni tilos. Az akadályok edzésre bérelt pályák esetén a bérelt időszak elején a pályán várnak és ké­rünk, hogy a bérelt időszak lejárta után hagyd is ott azokat.

4.      Kérjük, fokozottan vedd figyelembe, hogy kutyák között a legváratlanabb pillanatokban alakulhatnak ki konfliktu­sok. Figyelj maximálisan a kutyádra, különösen akkor, ha nincs pórázon, de ha pórázon van, akkor is tegyél meg mindent a problémák elkerülése érdekében.

5.      Az edző- és versenypályákon kívül a kutyákat kötelező pórázon tartani.

6.      Kérjük, tegyél meg mindent azért, hogy a kutyád ne pisiljen vagy kakiljon a pályára. Ha így tesz, akkor 3.000 Forint tisztítási díjat kell fizetned minden egyes pisi vagy kaki után. Pályára lépés előtt ügyelj arra, hogy a kutyád még a szabadtéren elvégezze a dolgát. Különösen figyelj erre, ha kölyökkutyával érkezel. Ne feledd, ha a kutyád a pályára pisil vagy kakil, azért te vagy a hibás, nem ő. Ha kimész a kapun és elfordulsz jobbra, kb 50 méter séta után szuper sétáltató helyek kezdődnek. Kérjük, edzés előtt, és a szünetekben használd ezt a területet kutyasétáltatásra, segíts nekünk ezzel megőrizni a létesítmény tisztaságát.

7.      Kérjük, megfelelő sportcipőben lépj a pályára. Stoplis cipő használata tilos. A pályát célszerű műfüves vagy salakos pályára kifejlesztett „hernyótalpas” cipőben használni. A cipődet a pályára lépés előtt a pálya szélén húzd fel és elle­nőrizd, hogy a talpa tiszta-e.

8.      Enni és inni a pályán tilos. Ha jutalomfalattal dolgozol kérjük, győződj meg róla, hogy falatmentes pályát hagysz magad után. Koszos, sáros kutyával ne menj a pályára. Építettünk kutyamosót, kérünk, használd.

9.      Üveget, éles eszközt és bármely olyan tárgyat, amely a kutyáknak vagy embereknek sérülést okozhat, a pályára vinni tilos.

10.   Amikor végleg elhagyod a pályát, kérünk, vigyél le magaddal mindent. Ne maradjon a pályán játék, papír, esetleg a zsebedből kiesett papír zsebkendő.

11.   Ha fogyasztottál alkoholt, nem használhatod a pályákat.

12.   Kérjük, tartsd tiszteletben a többi gazdit, sportolót és edzőt, ne zavard a munkájukat.

13.   A pályát saját felelősségedre használod. Kerüld a sérüléseket, tegyél meg mindent azért, hogy minden egyes fog­lalkozás, verseny vagy edzés a kutyáddal közös élményekről maradjon emlékezetes. Sportolás előtt melegíts be és melegítsd be a kutyádat, utána pedig nyújtsatok le.

14.   Ha a kutyádat (vagy más kutyáját) bántod, megütöd, rosszul bánsz vele, kitiltunk.

15.   A csarnok teljes területén, illetve a szabadtéri pályáktól ötméteres távolságban dohányozni tilos. Ez érvényes az elektromos cigarettára is. Ha olyan helyen gyújtasz rá, ahol szabad, ott se zavarj másokat a dohányfüsttel.

16.   Az agility eszközöket csak agilityre szabad használni és csak a kutyád használhatja. Ha a pályák felszerelési és beren­dezési tárgyaiban kárt okozol, akkor azt kiszámlázhatjuk neked. Kerüljük ezt el!

17.   A kutyádra, a pályákon, öltözőkben, zuhanyzókban, szabadtéren, mosdókban, közösségi területeken hagyott érték­tárgyakra és egyéb felszerelésekre neked kell vigyáznod, nem vállalunk értük felelősséget.

18.   Ha valaki nem rendeltetésszerűen használja a pályát, a házirendben foglaltakat megszegi, kérünk, szólj nekünk. Nem ciki, ezzel segítesz megőrizni a DogFlow Arena-t.

Köszönjük az együttműködésedet! Érezd jól magad!

a DogFlow Arena csapata

bottom of page