top of page

Ismerd meg a legújabb kutyás sportot, a hooperst

Hoopers alapozó tanfolyam indul a DogFlow Arenában kezdők részére. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a legújabb kutyás sportot.
 

Edző: Juhász Adrienn, instruktor, a Hoopers Hungary egyik alapítója, a hoopers sport magyarországi meghonosítója és a DogFlow Aréna hoopers oktatója
 

A tanfolyamon az alábbi feltételek teljesülése esetén tudsz részt venni:

  • Minimum 10 éves vagy.

  • A kutyád elmúlt hat hónapos, más kutyákkal nem agresszív, biztos behívása van és az alapvető engedelmességi utasításokat ismeri. 

  • A motiváció az kutyás sportok alapja. Fontos, hogy a kutyát húzogatós játék (pl. kötél, zsinóros labda), eldobott labda vagy jutalomfalat érdekelje. 

  • Nem feltétel, de jó, ha tudja a kutyád, hogy amikor a labdát megkapja, ne szaladjon el vele, hanem tegye le vagy adja vissza. 


A tanfolyam létszáma legfeljebb 5 fő.
 

Időpontok: HAMAROSAN...
 

Helyszín: Dogflow Arena, 2092 Budakeszi, Futrinka utca 7.
 

A tanfolyam kezdetén a felvezetők elsajátítják az alapvető elméleti ismereteket, handling technikákat. Ezt követően a párosok az egyszerűbbtől a bonyolult felé haladva gyakorolnak előbb egyes akadályokon, majd kombinációkon. A tanfolyam célja, hogy a felvezető elsajátítsa a hoopershez szükséges legalapvetőbb ismereteket, amelyet követően tovább tud majd lépni a kombinációk és a teljes akadálypark teljesítéséhez szükséges ismeretek megszerzése felé, csoportos tanfolyam vagy egyéni edzés keretében is. A tanfolyam az elismerő oklevelek átadásával zárul.
 

Ár: 39.900 Ft/kutya/tanfolyam. Az ár tartalmazza: részvétel a négy alkalmon, egy Peak Creative játék, klikker és az első hoopers kombinációk teljesítésének élménye.
 

Jelentkezési határidő: HAMAROSAN...
 

Lemondás: jelentkezés lezárását követően lemondásra nincs lehetőség. A jelentkezés átadható az első alkalomig, a tanfolyam megkezdését követően azonban erre nincs mód.

Ha még maradt kérdésed, kérlek, küldd meg a hello@dogflow.hu címre.

 

További részvételi feltételek:

  • amennyiben a tanfolyamon az oktató úgy ítéli meg, hogy kutyád bármilyen okból (egészségügyi alkalmatlanság, éretlenség stb) alkalmatlan erre a mozgásformára, úgy jogunkban áll azt mondani, hogy a tanfolyamon nem tudtok részt venni. Ebben az esetben akkor tudjuk visszaadni a tanfolyam árát, amennyiben találunk valaki, aki még be tud szállni a helyedre, ám ennek valószínűsége elég alacsony a tanfolyam előrehaladása miatt.

  • ha nem tudsz eljönni egy-egy alkalomra, az nagyban csökkenti a tanfolyam hatékonyságát. A csoport előrehaladása érdekében a kihagyott alkalmakra csak korlátozottan tudunk tekintettel lenni.

  • Az oktatók megbetegedése esetén azonos tudású helyettesítő oktatóról gondoskodunk.

bottom of page