top of page

Kölyökkutyás alapozó tanfolyam

Kölyökkutyás alapozó tanfolyam indul hamarosan a DogFlow Arenában. Ha kutyád rángat, húzza a pórázt, nem hallgat rád, akkor nálunk a helyed.


A tanfolyamot Szita Boglárka tartja. Bogi közel 20 éves kutyás tapasztalattal rendelkezik a gazdák és kedvenceik oktatásában, mindamellett, hogy az egyik legmagasabb szintű engedelmességi sportban, az obedience-ben képviselteti magát, mint oktató és teljesítménybiró.
 

A tanfolyamon az alábbi feltételek teljesülése esetén tudsz részt venni:

 • Életkori megkötés a gazda számára nincs, amennyiben gyerek felvezető szeretne jönni, úgy azt megbeszéljük. Egy kutyával jöhet több felvezető is, de egy tanítási részt egy felvezető csinálhatja kutyával. Családok érkezésének is örülünk, ám fontos, hogy a szülők akkor is biztosítsanak a gyerekeknek elfoglaltságot, amikor nem ők vannak a pályán.

 • Minimum 2 kombinált oltás megléte.

 • Maximális életkor: a tanfolyam kezdéséig a 6 hónapos kor be nem töltése.

 • A kennelköhögés elleni védelem ajánlott!
   

A tanfolyam maximális létszáma 6 fő.
 

Időpontok: HAMAROSAN...
 

Helyszín: Dogflow Arena, 2092 Budakeszi, Futrinka utca 7.
A foglalkozások kültéren kerülnek megtartásra, így időjárásnak megfelelő öltözet ajánlott. A foglalkozások rossz idő esetén is megtartásra kerülnek (kivéve extrém időjárási körülmény – ebben az esetben küldünk tájékoztatást).
 

A tanfolyam elsődleges célja, hogy egy nagyon erős alapot építsen a gazda és kutya kapcsolatban, amire később már könnyen lehet építkezni. A tanfolyamon minden olyan téma előkerül, ami nélkülözhetetlen egy kiskutya nevelésében, illetve a megfelelő kötődés kialakulásában, ami akár lehetővé teszi a későbbiek során a kutyás sportokban való sikeres szereplést. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a gazdafókusz felépítésére mind a feladatokban, mind az elengedés alatt.

A tanfolyamon a következő témák kerülnek fókuszba:

 • motiváció helyes felépítése (jutalomfalat használata, játék felépítése)

 • alap engedelmességi feladatok elsajátítása (ül, fekszik)

 • helyes pórázhasználat

 • behívás alapozása

 • kontrollált szocializáció, azaz rengeteg játék

 • akadályok megismerése

 • gazda fókusz kialakítása
   

A tanfolyam játékos csapatversennyel és az oklevelek kiosztásával zárul.

Ár: 39.900 Ft/kutya/tanfolyam. Az ár tartalmazza: részvétel a hat alkalmon, egy Peak Creative játék és a kedvenceddel közös első élmények.

Jelentkezési határidő: HAMAROSAN...

Lemondás: jelentkezés lezárását követően lemondásra nincs lehetőség. A jelentkezés átadható az első alkalomig, a tanfolyam megkezdését követően azonban erre nincs mód.

Ha még maradt kérdésed, kérlek, küldd meg a hello@dogflow.hu címre.

Várunk szeretettel a Dogflow Arenában.

További részvételi feltételek:

 • A kérdőívben megadott információk alapján a csoportvezető behívhatja a kutyát és gazdiját személyes találkozásra a tanfolyam indulása előtt, hogy eldöntse, mennyire tehető csoportba. Amennyiben kutyád viselkedési problémája túlmutat a csoporton belüli kezelhetőségen, úgy javasolni fogunk olyan iskolákat, ahol ezt meg tudják oldani. Ebben az esetben a tanfolyam árát visszatérítjük.

 • Amennyiben a tanfolyamon olyan előre nem látható vagy nem jelzett problémára derül fény (egészségügyi alkalmatlanság, éretlenség, aszociális viselkedés stb), amely alapján az oktató úgy ítéli meg, hogy kutyád bármilyen okból alkalmatlan a tanfolyamon való részvételre, úgy jogunkban áll azt mondani, hogy a tanfolyamon nem tudtok részt venni. Ebben az esetben akkor tudjuk visszaadni a tanfolyam árát, amennyiben találunk valaki, aki még be tud szállni a helyedre, ám ennek valószínűsége elég alacsony a tanfolyam előrehaladása miatt.

 • Ha nem tudsz eljönni egy-egy alkalomra, az nagyban csökkenti a tanfolyam hatékonyságát. A csoport előrehaladása érdekében a kihagyott alkalmakra csak korlátozottan tudunk tekintettel lenni.

 • Amennyiben extrém rossz idő vagy az oktató megbetegedése okán egy óra elmarad, a következő órán megbeszéljük a pótlási lehetőséget.

bottom of page