top of page

Szilveszteri visszatekintő

Eljött a 2022. év vége is, szokás ilyenkor visszatekinteni, miről is szólt az elmúlt év. Mi se teszünk másképp. Először is: ez volt a DogFlow Arena első teljes éve. Még mindig azt mondjuk, hogy tanulófázisban vagyunk, és bár már sokkal többet tudunk arról, mit is jelent kutyás sportcsarnokot üzemeltetni, még mindig nem mondhatjuk azt, hogy nálunk van a bölcsek köve.


A nehézségekről


Rendhagyó módon a nem annyira jó dolgokkal kezdjük a számvetést, essünk inkább hamar túl a negatívumokon. Volt itt hivatalosan 22,5 százalékos infláció, ami sok termék és szolgáltatás esetén valójában bőven 30 százalék is megvolt. Mindenki számára ismert az energiaköltségek emelkedése, ez a mi esetünkben két és félszeres növekedést jelentett eddig az elektromosság árát tekintve. Amit pedig már korábban is hangoztattunk: a DogFlow Arenát nektek és magunknak, a sportkutyás társadalomnak hoztuk létre, külső piaci finanszírozást igénybe véve (ami viszont már csak a miénk, tulajdonosoké). Hadd ismételjük meg azt a két adatot, amit a Facebookon már novemberben leírtunk: 1,65% és 13,00%. Az első a jegybanki alapkamat a DogFlow Arena nyitásának a napján 2021 szeptemberében, a második pedig a jegybanki alapkamat ma.


A pozitívumok


Na de év vége van, így most ugorjunk gyorsan arra, amiről sokkal szívesebben beszélünk. Mit adott nekünk 2022? Mindenekelőtt sok ezer óra agility, hoopers, dog dancing, rally obedience, ringdresszúra edzést. Sok új barátot, sporttársat és igazán kedves két és négylábú ismerősöket. 22 napon volt nálunk verseny, közte országos bajnokságok, kvalifikációs versenyek, rangos nemzetközi versenyek, köszönthettünk világbajnok versenyzőket, köztük is mindenekelőtt a 2022. évi agility világbajnokságon aranyérmet szerzett magyar csapat tagjait. További három napon kutyakiállítást tartottunk, sőt a változatosság kedvéért még két napra átvedlettünk CatFlow Arenává is, hogy macskakiállításnak is helyet adhassunk.

Külön büszkeségünk a Junior Program, amely szintén nálunk kerül megrendezésre, 2022-ben kilenc alkalommal, és ahol egyre több ifjú versenyző kezdi bontogatni a szárnyait. És voltak még nemhivatalos versenyek is, bulifutamok is, szurkoltunk együtt a magyar agility válogatottnak, ami mind-mind külön színt hozott az életünkbe.

És hogy mi volt még 2022-ben? Uszkáros foglalkozás, kutya fizioterapiás kezelések, funkcionális edzések, kutyamasszázs, uszkártanfolyam, kölyöktanfolyam, családi hobbikutyás tanfolyam. Ezek is mind-mind színt hoztak az életünkbe. És persze ott voltatok 2022-ben ti is, a bérlőink, illetve hisszük, hogy barátaink. Akiknek megfőztünk (legyünk pontosak, Éva néni megfőzött) 560 darab tojást, megkentünk 600 házi májkrémes és további körülbelül 2000 további zsemlét, paninit, hotdogot. Ja és lefőztünk sokezer kávét.

Vádoljatok minket nagyképűséggel, de hisszük azt, hogy a DogFlow Arena hozzá tudott adni a hazai agility és a kutyás sportok fejlődéséhez. Ez a küldetésünk, és ezt a munkát folytatjuk 2023-ban is, amikor továbbra is változatlan szeretettel várunk titeket a DogFlow Arenában.


Jó egészséget, sok örömet és kutyás élményekben gazdag boldog új évet kíván nektek,

a DogFlow Arena csapata

71 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page