top of page

Rally obedience: összhangban kutyáddal

Rally obedience tanfolyam indul a DogFlow Arenában kezdők részére. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék megélni harmónikus közös mozgás élményét négylábú barátukkal.
 

Edző: Molnár Ágnes, rally obedience (RO) edző és versenyző, a Bakonyi Kutyás Sport Társaság RO csapatának és a Bakonyi Kutyasuli vezetője. Dorkával (magyar vizsla) és Marcival (befogadott tacskó keverék) a rally obedience legfelsőbb osztályában versenyzik.

A tanfolyamon az alábbi feltételek teljesülése esetén tudsz részt venni:

  • minimum 12 éves vagy

  • a kutyád elmúlt hat hónapos, más kutyákkal nem agresszív, biztos behívása van és az alapvető engedelmességi utasításokat ismeri. Jó, ha a kutya labdára, húzogatós (pl. kötél, zsinóros labda) játékra, jutalomfalatra motiválható. Ha megkapja a labdát, ne szaladjon el vele - tegye le vagy adja vissza.
     

A tanfolyam legalább 4 fő jelentkezése esetén indul el és legfeljebb hatan vehetnek részt egy csoportban.

Időpont: HAMAROSAN...

Helyszín: Dogflow Arena, 2092 Budakeszi, Futrinka utca 7.
 

A tanfolyam kezdetén a felvezetők elsajátítják az elméleti alapokat, megismerkednek a táblákkal, szabályokkal. Koncentrációs és motivációs feladatokat hajtanak végre. Ezt követi a hátsóláb-tudatosság fejlesztése, a fordulatok tanulása és a pózos feladatok, majd pedig az irányváltások menet közben, a helyben maradásos feladatok, a behívás és a lábhoz kerülés. A tanfolyam célja, hogy a felvezető elsajátítsa a rally obedience-hez szükséges legalapvetőbb ismereteket, amelyet követően tovább tud majd lépni a teljes pálya teljesítéséhez szükséges ismeretek megszerzése felé, csoportos tanfolyam vagy egyéni edzés keretében is. A tanfolyam az elismerő oklevelek átadásával zárul.

Ár: 39.900 Ft/kutya/tanfolyam. Az ár tartalmazza: részvétel a négy alkalmon, egy Peak Creative játék, klikker és a kutyáddal közös harmonikus mozgás élménye.

Jelentkezési határidő: HAMAROSAN...
 

Lemondás: jelentkezés lezárását követően lemondásra nincs lehetőség. A jelentkezés átadható az első alkalomig, a tanfolyam megkezdését követően azonban erre nincs mód.

Ha még maradt kérdésed, kérlek, küldd meg a hello@dogflow.hu címre.

 

További részvételi feltételek:

  • Amennyiben a tanfolyamon az oktató úgy ítéli meg, hogy kutyád bármilyen okból (egészségügyi alkalmatlanság, éretlenség stb) alkalmatlan erre a mozgásformára, úgy jogunkban áll azt mondani, hogy a tanfolyamon nem tudtok részt venni. Ebben az esetben akkor tudjuk visszaadni a tanfolyam árát, amennyiben találunk valaki, aki még be tud szállni a helyedre, ám ennek valószínűsége elég alacsony a tanfolyam előrehaladása miatt.

  • Ha nem tudsz eljönni egy-egy alkalomra, az nagyban csökkenti a tanfolyam hatékonyságát. A csoport előrehaladása érdekében a kihagyott alkalmakra csak korlátozottan tudunk tekintettel lenni.

  • Az oktatók megbetegedése esetén azonos tudású helyettesítő oktatóról gondoskodunk.

bottom of page